Het belang van een website voor jou onderneming

Het runnen van een bedrijf is geen gemakkelijke taak, de lijst met zaken die nog gedaan moeten worden is waarschijnlijk eindeloos. Er valt altijd wel wat te verbeteren. Dat zou alleen geen excuus moeten zijn om jou online aanwezigheid geen prioriteit te geven!

Hieronder een aantal redenen waarom jij jou website zo snel mogelijk online moet hebben staan, om geen handel kwijt te raken.

De eerste indruk is goud waard

Laten we eerlijk zijn, de eerste indruk is van groot belang. Om de eerste indruk te overtreffen moet je heel veel werk verzetten, daarom is een goed design zeer belangrijk. Wanneer de gevel van jou bedrijfspand vervallen is, zullen de meeste mensen voorbij lopen. Dit is in de online wereld niet anders. Een gebruiker bepaald in de eerste paar seconden of wat hij van jou website / bedrijf vind, speel hier dus op in.

Iedereen is tegenwoordig online

Het “window shoppen” is werkt tegenwoordig heel anders, mensen zoeken eerst op internet wat ze willen aanschaffen of waar ze willen eten. Als ze daarbij op een slechte website stuiten, of zelf geen website sta je per definitie buiten spel.

De investering van een website verdient zich hier snel mee terug.

Geen excuus

Inmiddels is duidelijk dat de website wel degelijk voordelen met zich meebrengt. Maar die grote investering is niet altijd mogelijk. Hier willen wij graag op inspelen!

Door de manier waarop wij website ontwikkelen, en het slim hergebruiken van bepaalde onderdelen kunnen wij een zeer lage prijs aanhouden voor jou als ondernemer. Dit betekend overigens niet dat je dezelfde website krijgt als een mogelijke concurrent, maar wel dat het technische wiel niet opnieuw hoeft worden uitgevonden.

Verder zorgen we ervoor dat jij jou website zelf kunt onderhouden mocht je dit willen. Dit maakt dat jij niet perse uren hoeft in te kopen voor simpele wijzigingen, uiteraard is de mogelijkheid er wel mocht je dit graag uit handen geven.

Klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden!